بدون دسته بندی

انواع خواص و مضرات آویشن

آویشن چیست؟

آویشن نوعی گیاه دارویی می باشد که به عنوان ادویه نیز در آشپزخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد، آویشن یک گیاه معطر با خاصیت درمانی فراوانی است که برای درمان انواع بیماری ها کاربردی می باشد در یک تعریف دیگر می شود گفت از زمان قدیم برای درمان بیماری های مختلف به ویژه عفونت های تمام بدن، پوست و مو وهمینطور سلامت و زیبایی از آویشن استفاده می شود، آویشن را به روش های مختلفی به صورت دمنوش واستفاده درغذاهای گوناگون می توانید مصرف کرده و از خواص خارق العاده آن بهره مند شوید. آویشن به نام‌های دیگری نظیر آویشن معمولی، آویشن باغی وانیا یاونای، سرپولت نیز شناخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد.

برای خریدآویشن تکنفره کلیک کنید.

فواید و خواص آویشن چیست؟

همانگونه که ذکر شد آویشن دارای خاصیت های درمانی فراوانی است که قصد داریم به انواع خواص درمانی این گیاه معطر بپردازیم. گیاه آویشن حاوی فنل های گیاهی از جمله تیمول و کارواکرول می باشد و این ها ضد اسپاسم می باشد که به موجب سرکوب کردن سرفه های قوی می شود به صورتی که ویژگی‌های ضد باکتری و خلط آور آویشن مخاط ایجاد شده در سرماخوردگی را نازک کرده و درنهایت موجب بهبودی سریع تر سرماخوردگی می شود از جمله خواص آویشن را میتوان به صورت زیر فهرست کرد:

·         خواص آویشن برای سرماخوردگی

استفاده از اویشن برای درمان گلو درد بسیار مورد توجه قرارگرفته است. آویشن با داشتن خاصیت آنتی سپتیک و بیوتیک سرفه را تا میزان زیادی بهبود می بخشد. با مصرف عرق اویشن خلط اوری می شود این امر خلط سینه را از بین میبرد و موجب میشود بیمار راحتتر تنفس کند. آویشن به دلیل خاصیت ضد عفونی کنندگی که دارد تا حد زیادی عفونت و چرک بدن و گلو را  برطرف میکند. از آنجایی که آویشن سرشار از آنتی بیوتیک می باشد یکی از داروهای پر مصرف در زمانی که فرد سرماخورده می باشد.

·         خواص آویشن برای سلامت قلب

 از آنجایی که آویشن دارای ویژگی ضد اسپاسم می باشد به پایین آمدن فشارخون کمک می کند زیرا به شل شدن و باز شدن رگ های قلب می شود و همچنین باعث کاهش استرس نیز می شود، اگر شما به طور دائم آویشن را مصرف کنید به سلامت قلب خود کمک بسیاری کرده اید این گیاه عضلات قلب را تقویت می کند.

·         خواص آویشن برای التیام و بهبودی زخم

به دلیل داشتن ویژگی های نظیر ترکیبات ضدعفونی‌کننده، کامفن، تیمول و کاریوفیلن در گیاه آویشن سبب برطرف کردن عفونت ها شده و در راستای التیام زخم ها کمک شایانی می کند.

·         خواص آویشن برای پیشگیری از کم خونی

 آویشن سرشار از آهن است. آهن برای رشد و توسعه گلبول های قرمز خون در بدن حائز اهمیت است. از آنجایی که کمبود آهن می تواند باعث کم خونی شود، با مصرف آویشن در رژیم غذایی روزانه می تواند به پیشگیری از کم خونی اقدام کنید.

·         خواص آویشن برای تقویت استخوان ها

گیاه آویشن سرشار از ویتامین K، آهن، کلسیم و منگنز می باشد که این ها برای سلامت استخوان ضروری است. از همین روی آویشن به تقویت استخوان ها، محافظت از استخوان های سالم و پیشگیری از بیماری های استخوانی کمک فراوانی می کند.

·         خواص آویشن برای کلیه‌ها

آویشن به عنوان یک ادرار آور طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد زیرا تقویت ادرار منظم برای حفظ عملکرد طبیعی کلیه مهم می باشد. این گیاه بدون اینکه تعادل ظریف الکترولیت‌ها را بر هم بزند سبب می شوند تا مایعات درون بدن زیاد باقی نماند.

·         خواص آویشن برای درد قاعدگی

آویشن درد قاعدگی را تسکین می دهد وموجب تنظیم دوره قاعدگی می شود چای آویشن که به زنانی که دوره های قاعدگی بسیار دردناکی دارند نیز کمک می کند، گرفتگی عضلات را کاهش می دهد و دوره قاعدگی شما را راحت تر می کند. همچنین برای تنظیم چرخه قاعدگی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

مضرات آویشن چیست؟

برخی از افراد به گیاهان خانواده نعنا حساست و آلرژی دارد و سبب بروز حساسیت در فرد می شود از جمله این گیاهان می شود به رزماری، پونه و کرفس اشاره کرد، همینطور زنان باردار نباید از این گیاه استفاده کنند و حتما قبل از استفاده این گیاه با پزشک خود مشورت کند.

برای خرید آویشن تکنفره

کلیک کنید.