بدون دسته بندی

آشنایی با طبع فلفل قرمز و سیاه

آشنایی با طبع فلفل قرمز و سیاه

برای پختن غذایی خوش طعم، لذیذ، مطابق با طبع و مزاج شما عزیزان، انواع ادویه جات با رنگ و طعم مختلف وجود دارد که هر کدام از آن ها رنگ و لعاب، چاشنی جدید، طعمی به یاد ماندنی را به غذای محبوبتان اضافه می کند. اما مهم است هنگام پخت و پز از چه نوع ادویه، به چه میزان استفاده نمایید و البته ابتدا باید طبع بدن را هم در نظر بگیرید.

یکی از پر کاربرد ترین ادویه جات ها، فلفل قرمز و فلفل سیاه می باشند که میزان استفاده ی آن ها کاملا سلیقه ای است اما باید قبل از استفاده از آن ها، ابتدا به نوع طبع فلفل توجه نمایید. با وجود خواص فلفل، عوارض هایی وجود دارد که اگر مطابق با طبع شما نباشد به همراه خود مشکلاتی را دارد.

ادامه مطلب: آشنایی با طبع فلفل قرمز و طبع فلفل سیاه توسط سایت افق پارس

تاریخچه ی فلفل سیاه

فلفل سیاه تکنفره

زادگاه فلفل سیاه جنوب هند است این گیاه دارای ریشه های ساقه خیز و کوتاه دارای میوه های خشک شده سیاه رنگ است که طعم تند و شوزنده ای دارد و از گیاهان دارویی محصوب می شود نام علمی فلفل سیاه ( Piper nigrum) گیاه رونده گل دهنده‌ای از خانواده  Piperaceae، است که معمولا به عنوان چاشنی در غذاهای امروزی استفاده می گردد.

برای خرید فلفل سیاه تک نفره کلیک کنید.

انواع فلفل سیاه

بوته های فلفل سیاه در طبیعت به رنگ های متنوعی نظیر سبز، قرمز ، زرد و نارنجی دیده ی شود که برای برخی غذاها هم میتوان از برگ این بوته ها استفاده کرد.

خواص فلفل سیاه چیست؟

  1. یکی از مشکلات دوران بارداری که بسیاری با آن روبه رو شدند مشکل هضم غذا و کاهش عملکرد دستگاه گوران زنان باردار است که نتیجه آن ایجاد یبوست یا مشکلاتی از این حیث است فلفل سیاه اگر زیر نظر پزشک و به مقدار کم مصرف شود در حل این مشکل اثر رضایت بخشی خواهد داشت.
  2. سیاه سطحی چربی رگ ها را کاهش می دهد و با تاثیر مستقیم بر روی ژن ها میزان تشکیل سلول های چربی را به کنترل خود در می آورد فلفل سیاه با بالا بردن متابولیسم بدن و افزایش حرارت ماهی چه ها با چاقی مفرط مقابله خواهد کرد و نقش مفیدی در چربی سوزی در سلول ها خواهد داشت.
  3. از دیگر مزایای فلفل سیاه می توان به از بین بردن باکتری های مضر در معده و روده اشاره کرد که در هضم و دفع غذا اخلال ایجاد میکند فلفل سیاه با توجه به خواص آنتی اکسیدانی فوق العاده ای که دارد این باکتری ها را نابود می کند.

آشنایی با طبع فلفل سیاه

فلفل سیاه

فلفل سیاه با توجه به این که دارای طبع گرم و خشک می باشد برای آن دسته از افرادی که طبع بدنشان گرم و خشک است، پیشنهاد نمی شود به عبارت دیگر بهتر است از زیاده روی در مصرف فلفل سیاه برای جلوگیری از هرگونه حساسیت ها و عوارض های پیش بینی شده، خود داری نمایند.

آیا مصرف فلفل سیاه عوارض دارد؟

  • اگر در خوردن فلفل سیاه افراط کنید دچار اختلالات گوارش و هضم غذا می شوید.
  • اگر داروهای خاصی مثل کارمابازپین مصرف می نمائید از خوردن فلفل سیاه خودداری نمائید زیرا تداخل دارویی ایجاد می نماید.
  • اگر باردار هستید از خوردن فلفل سیاه خودداری نمائید.
  • فلفل سیاه بر روی میزان باروری مردان هم موثر است پس در مصرف آن زیاده روی ننمائید.
  • اگر آلرژی دارید از خوردن فلفل سیاه خودداری نمائید با مصرف فلفل سیاه دچار قرمزی و التهاب پوست می شوید.
  • زیاده روی در مصرف فلفل موجب عطسه مکرر می گردد.

فلفل قرمز چیست؟

فلفل قرمز تکنفره

فلفل قرمز منبغ غنی از ماده شیمیایی به نام کپسایسین یا کاپسی‌سین می باشد که این ماده شیمیایی عامل اصلی طعم تند انواع فلفل و یا فلفل دلمه ای کیلویی می باشد، برخی پژوهشگران طبع گرم فلفل قرمز را به دلیل وجود کپسایسین در آن می دانند، برخی بر این باورند که مصرف فلفل قرمز باعث افزایش دمای بدن می شود اما اینگونه نیست و مصرف این گیاه به صورت خوراکی باعث کاهش دمای بدن می شود.

برای خرید فلفل تک نفره کلیک کنید.

طبع فلفل قرمز سرد است یا گرم؟

طبع فلفل قرمز در طب سنتی پس از تحقیقات لازم، ثابت شده است که گرم می باشد و موثر در سلامت قلب، پیشگیری از سرطان، بهبود عملکرد مغز، تقویت ایمنی بدن، بهبود درد مفاصل، درمان گلو درد می باشند.

کاربرد فلفل قرمز چیست؟

  • باعث افزایش فعالیت قلب و تنظیم ریتم آن می شود.
  • برای کمر درد مفید می باشد.
  • به علت حرارت بالا در کشتن سلولهای سرطانی موثر است.
  • برای پاک کردن و نرم کردن مخاط  کاربرد دارد.
  • استفاده از گرد فلفل قرمز برای زخمهای قدیمی و سر باز از گذشته، موثر می باشد.
  • با تاثیر بر روی عروق باعث کنترل فشار خون می شود.
  • خون رسانی را به پوست سر افزایش داده و باعث افزایش رشد موها می شود.
  • دارای خاصیت ضد عفونی کننده بسیار قوی می باشد و می تواند عفونت ها را بهبود ببخشد.
  • در مورد انواع اسهال استفاده از فلفل قرمز توصیه می شود.

مهم ترین خاصیت فلفل قرمز

فلفل قرمز

فلفل‌های مختلف سرشار از مواد معدنی و انواع ویتامین هستند. ویتامین های موجود در انواع فلفل شامل ویتامین A ،C ، B6 و K می باشند، همچنین فلفل منبغ غنی از پتاسیم می باشد.

چه افرادی منع استفاده از فلفل قرمز هستند؟

  1. برای افرادی که مشکل سندروم روده دارند بسیار مضر بوده و توصیه نمی شود.
  2. خورن انواع فلفل برای افرادی که از مشکلات حاد کبدی نیز رنج می برند مثلا کساانی که به سیروز کبدی دچار هستند.